Splošni pogoji

1. VAROVANJE IN PRAVILA ZASEBNOSTI

Agencija OglasujPametno.si, Mea Mea d.o.o. (v nadaljevanju kot ponudnik) spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Pridobljenih podatkov ne bomo nikoli posredovali drugim uporabnikom ali tretjim osebam.
Vaše osebne podatke ponudnik potrebuje za izvedbo vašega naročila in za zagotavljanje najboljše možne storitve. Ponudnik ne bo urejal ali razkril vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon, ali če bo to potrebno da: (i) se zaščitijo interesi in pravice ponudnika ali da (ii) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil. Za potrebe zagotavljanja varnosti in analizo obiskov spletnega mesta je dodeljen piškotek za identifikacijo za spremljanje ter izboljšanje uporabniške izkušnje. (Google Analytics) Podatke bo ponudnik uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte oglasujpametno@gmail.com.

2. GARANCIJSKA IZJAVA

Kot uporabnik se strinjate, da vso objavljeno vsebino na spletni strani ponudnika uporabljate na lastno odgovornost. Ponudnik se na spletni strani trudi zagotoviti točno in ažurno vsebino, vendar ne ponuja nikakršne garancije za točnost ali zanesljivost vseh informacij in podatkov na spletni strani. Ponudnik lahko vsebino na spletni strani spreminja kadarkoli in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb. Zavedati se morate, da vse podatke / datoteke prenašate na svoj računalnik na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube podatkov, ki bodo posledica takšnega prenosa, odgovorni sami.

Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od ponudnika, vam ne more jamčiti garancije, o kateri je govora v tem sklopu.

3. ODGOVORNOST

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za:
(i) Nobeno neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba spletnih strani oglasujpametno.si.
(ii) Nobene morebitne stroške, ki lahko nastanejo z uporabo spletne strani oglasujpametno.si
(iii) Nepooblaščen dostop do uporabnikovih prenosov ali podatkov, skupaj in ne samo s škodo ali izgubo dobička.

4. ZAKONI

Pogoji sodelovanja so odvisni od zakonov in drugih elementov prava RS.

5. AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2014 Marko Žlender s.p. Vse pravice pridržane.
Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.oglasujpametno.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja MEA MEA d.o.o.